Het is zover! We kunnen eindelijk bekendmaken wáár we de (echt!) allerlaatste voorstellingen van ‘Weg uit de Peel’ gaan spelen…

Casper en Bas zijn maanden bezig geweest met het aanvragen (en vooral het krijgen) van alle benodigde ontheffingen / vergunningen / overeenkomsten.

Op dit moment zijn bijna alle ‘papieren’ binnen en durven we het aan om van de daken te schreeuwen dat we op 7 – 8- 9 – 14 – 15 – 16 juni aanstaande gaan spelen bij:

Hoeve Willem III, Soemeersingel 127 in Helenaveen!

Een prachtige, historische, plek! Vlakbij de provinciegrens tussen Brabant en Limburg met een fantastisch uitzicht op de hoofdrol van ons stuk: De Peel!

Eind mei bouwen we hier ons tijdelijke theater op: Decor, tribunes, het spelersdorp ‘Jannekedam’, faciliteiten voor de dieren die meespelen, stroomvoorzieningen, enzovoorts…

Allerhande materialen die sinds september vorig jaar in de opslag hebben staan wachten, mogen ‘de wei’ weer in! Om van onze spelers en medewerkers nog maar te zwijgen: Tijdens de eerste repetitie voor de reprise (afgelopen zondag) was het meteen weer ‘raak’! De sfeer, de emotie en het enthousiasme spatte er van af. 
Dat belooft veel goeds voor de komende voorstellingen!

Het worden een aantal lekker drukke weken voordat alles weer helemaal klaarstaat voor bijna 2.400 bezoekers:

U komt toch ook?!
Bestel uw kaarten (snel) op https://weguitdepeel.nl/kaarten/.
Dan zien we u graag op één van onze tribunes in Helenaveen!